Praktisk info vedr Northman challenge avlysning 2020.

Det har vært en svært vanskelig avgjørelse å måtte avlyses årets utgave av NMC. Vi har sett sånn fram til å arrangere løpet som gleder så mange i Sandnes, og i år også med så mange små kommende Northmen.

Denne situasjonen kom litt fra blå himmel, vi hadde aldri sett for oss en slik situasjon. Men samtidig støtter vi alle tiltak som skal til for å overvinne Covid-19. Selv om dette, for dere som deltaker og for oss som arrangør, kan by på veldig store utfordringer.

Northman OCR og Northman Challenge ble startet for 3 år siden, dette skulle vært vårt tredje arrangement i rekken. Ved oppstart bestemte vi at løpet skulle være helt spesielt, og vi ønsket å skape hinderløpsglede og energi til Sandnes Sentrum. Selv om logistikken med å arrangere et så omfattende løp i bykjernen og Sandveparken krever enorme mengder Logistikk, transport, utstyr og ikke minst våre uvurderlige vakter fra Klepp IL.

Etter vårt første år med over 600 deltakere møttes ikke endene økonomisk helt, men vi var fortsatt veldig fornøyd vårt arrangement, vi hadde gitt økonomisk tilbake til deler av næringslivet, idrettslag, byen og folket, og ikke minst skapt noe helt nytt, som gledet så mange i den vakre traseen igjennom parken og byen. Gleden vi så hos så mange deltakere som krysset mål og fikk medaljen rundt halsen måtte gjenskapes!

Dermed ble det hentet private midler hos oss som arrangører, som med god hjelp fra det lokale næringslivet gjorde det mulig å arrangere Northman Challenge 2019, som hadde over 1100 deltakere. En enorm vekst, en enorm glede vi ønsket å ta med oss videre mot 2020, denne veksten hjalp oss også med gjelden vi hadde igjen etter vårt første arrangement år.

Men nå står vi altså her, med et avlyst løp. Et løp som skulle glede så mange, gi noe tilbake til mange, gi byen enda et fantastisk arrangement. Med en avlysning følger også enormt mange vanskelig valg som aldri vil oppleves rett for alle parter. Men selv om vårt reglement og bekreftelse ved påmelding er veldig klar vedrørende tema om refusjon ved Force Majeure, snakker vi i Northman hele tiden om Felleskap. Vi ønsker å finne løsninger som gir noe tilbake, men fortsatt muliggjør satsing mot Northman Challenge 2021. Med løpende utgifter gjennom et helt år, med investeringer av nye hinder og videreutvikling av løpet, er dette langt fra rett frem, og vi må støtte oss 100% på arrangementshelgen og våre fantastiske samarbeidspartnere.

Dette er et enormt vanskelig valg, og vi ønsker at alle Northmen skal være fornøyd, det samme gjelder løpet og behandlingen fra oss i NorthmanOCR. Men samtidig ønsker vi å kunne gi dere flere løp i fremtiden, og på nåværende tidspunkt er det ikke noen garantier for dette.

Vi ser dermed på forskjellige løsninger, og vi ønsker deg som deltaker med på laget. Vi har opprettet en egen Email:

NMC@Northmanocr.com der vi ønsker at dere SOM ØNSKER en form for refusjon sender oss en mail innen 21.04.2020. Det er for tidlig å si noe om hvilken form for refusjon, refusjonens størrelse eller om det blir refusjon enda.

De av dere som har bestilt Tskjorter bes også sende en epost slik at vi får sendt dere tskjortene hjem.

Til dere som velger å støtte opp under løpet, og ønsker og se Northman Challenge også i kommende år ved ikke å spørre etter en eventuell refusjon; dere vil aldri bli glemt av oss! Vi vil være evig takknemlig for hjelpen du/dere gir oss i disse tider, det er nettopp DITT bidrag som kan hjelpe oss igjennom året.

Uansett hva utfallet blir etter dette året, vil vi i NorthmanOCR ønske dere alt godt, hold dere frisk så håper vi i det lengste at vi også snakkes i Mai 2021!

Vi elsker dere alle!

Mvh Remi, Semming, Katrine og Martin

Andre innlegg

Northman Challenge tilbake i 2022! Er du like klar som oss?

Northman Challenge tilbake i 2022! Er du like klar som oss?

Endelig er det bekreftet - Northman er tilbake i Sandnes våren 2022! Mer nøyaktig blir datoene for løpene 29. april for "Family-edition" og 30. april for hovedløpet. Vi har ventet utrolig lenge på dette, og gleder oss svært til å sett i gang forberedelsene. Flere av...

Nesten 1100 deltok i Northman Challenge i Sandnes

Nesten 1100 deltok i Northman Challenge i Sandnes

OCR-løpet Northman Challenge ble arrangert i Sandnes lørdag 4. mai med nesten 1100 deltagere. I fjor var det litt over 600 som deltok. Uheldigvis tok vårværet en pause, så det ble en ganske kald fornøyelse for deltagerne. Etter at sommeren nærmest hadde meldt sin...

Norges vakreste hinderløp?

Norges vakreste hinderløp?

Northman Challenge 2018 var så heldige og få besøk av Mari Weider , skribent for Runnersworld og en veldig ivrig hinder løper . "Jeg fikk spørsmål fra Bjarte - mr Farm ninja challenge - "var det bedre enn Toughest?" Vel, Toughest er kanskje DET mest profesjonelle...

Pin It on Pinterest

Share This