Northman Challenge 2018 var så heldige og få besøk av Mari Weider , skribent for Runnersworld og en veldig ivrig hinder løper . «Jeg fikk spørsmål fra Bjarte – mr Farm ninja challenge – «var det bedre enn Toughest?» Vel, Toughest er kanskje DET mest profesjonelle hinderløpet vi har i Nord-Europa, de har holdt på i mange år nå…men om Northman Challenge ikke var bedre, så var det jaggu meg en fotofinish i mål der altså! Og DET er et kompliment. Northman OCR blir nemlig avholdt samme helgen som åpningshelgen til Toughest i Malmø, men jeg angrer på ingen måte på at jeg heller dro til Sandnes». 

Dette var meget bra gjennomført, et imponerende førsteløp, og jeg bare gleder meg til neste år. For heller ikke da kommer Toughest Malmø til å ha «gleden» av mitt nærvær – jeg stikker heller tilbake til Sandnes. Jeg er spent på hva gutta kan få til da! …jeg vet også at drømmen deres er å bli kvalifiseringsløp til EM. Jeg sier at den søknaden var vel gjennomført, og vi får bare se hva neste år bringer!

Les hele artikkelen under . 

Trykk her 

Go back!

Pin It on Pinterest

Share This