Northman 2020 cancelled

Cancelled due to Corona virus

Long before highways, sushi, Vikings and trolls, there was a group of people up here in the north who fought for survival every day. Only the strongest survived, and only the strongest could call themselves NORTHMEN! Do you have what it takes to challenge your inner Northman?

Registration closedWORK AS VOLUNTEER

Gi energien tilbake til byen!

Bli med oss på et løp gjennom tiden, fra urmenneske til sivilisasjon! En løype som strekker seg fra naturskjønne omgivelser rett inn i hjertet av sandnes sentrum! Utfordre deg selv, kollegaer, vennegjeng eller kjæresten. Bli med oss å bring energien tilbake til Sandnes, som en ekte Northman!

Hva er Northman OCR?

Utfordrende og gøy for alle nivå!

Northman Challenge er ett Hinderløp som strekker seg opp mot 9KM , fra de rurale utkantstrøkene av byen og helt inn til det mest urbane . Midt i Sandnes Sentrum.

Praktisk informasjon

Få alle relevante oppdateringer her!

Klikk deg inn her for å holde deg oppdatert på praktisk informasjon om løpet, detaljer om start-informasjon/oppmøte, ruter, transport og alt annet du skulle lure på.

Løpets regler

Hva må jeg tenke på før løpet?

Som deltaker i Northman OCR sine løp er du pliktig til å gjøre deg kjent med og godta våre regler/vilkår, les gjennom dem og bli kjent med dem i detalj her.

ER DU KLAR FOR NORTHMAN CHALLENGE 2020?

Over 600 deltok på løpet i 2018!

For at vi skal kunne lage Northman Challenge til ett helt rått arrangement trenger vi dere som ønsker å være frivllige .

Å holde ett såpass stort arrangement krever masse ressurser og vi leter etter deg/dere som ønsker å gi noe tilbake til byen. Å være med på lage dette til en skikkelig folkefest.

Vi trenger dere som kan snekre og er praktisk anlagte, trenger dere som gode til å organisere å holde orden , vi trenger dere som liker å ta vare på andre og vi trenger humørspredere og positive mennesker.

Vi hadde et fantastisk løp gjennom Sandveparken, gjennom flere kreative og utfordrende hindre. Gleder oss allerede til neste løp!

 

– Fornøyd Deltaker fra løpet 2018

Nyheter og presse

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Tusen takk vil våre sponsorer og samarbeidspartnere i 2019

Ville det ikke gjøre deg stolt å se din bedrifts navn på ett spennende nytt hinder midt i sentrum? Hva venter du på?
Meld deg som sponsor og hjelp et flott arrangement å vokse, og ikke minst gi energien tilbake til byen!

Ready for the race in 2020? Registration is open.

Registration closedMore information

Pin It on Pinterest